Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell organitza les Jornades de Patrimoni musical i sonor

27333

La sala d'actes de la Misericòrdia acollirà entre el 24 i el 27 de gener les Jornades de Patrimoni Immaterial, concretament, de Patrimoni musical i sonor.

Així, el pròxim dijous, la directora insular de Patrimoni, Kika Coll, presentarà les jornades a les 18.00 hores. A les 19.00 hores, l'antropòleg Andreu Ramis, impartirà una conferència sobre els processos de patrimonialització.

Divendres 25, el musicòleg Amadeu Corbera presentarà l'informe de patrimoni musical de Mallorca a partir de les 10.00 hores. Seguidament, Marisa Ruiz durà a terme la conferència 'La música al museu: patrimoni immaterial, cultura material'.

Diversos especialistes com Francesc Vicens Vidal, Diego Leon, Bàrbara Duran, Joan Company o Txema González protagonitzaran diverses ponències organitzades pel departament de Cultura del Consell.

Com a cloenda, diumenge 27 de gener a les 12.00 hores es durà a terme un concert d'òrgue a càrrec de Nadal Roig a Can Balaguer. Així mateix, la parròquia de la Soledat acollirà un concert de la Coral Minuet de Bunyola a partir de les 19.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.