Setmanari d'informació local - 138 anys

Antoni Noguera es reuneix amb Manuela Carmena per assolir una «col·laboració activa» entre Palma i Madrid

27319

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha titllat de «col·laboració activa» la trobada que ha mantingut aquest dimarts a Madrid amb la batlessa de la ciutat, Manuela Carmena, i ha assegurat que han compartit estratègies entre ambdues «ciutats del canvi».

En declaracions als mitjans després de la reunió, Noguera ha detallat, en aquest sentit, que com a «eixos centrals per a la transformació» s'ha abordat l'accés a l'habitatge, el model turístic, la mobilitat sostenible, la lluita contra el canvi climàtic i la lluita contra la violència masclista.

«Hem contrastat que els ajuntaments necessiten més eines, sobretot en temes com l'accés a l'habitatge, per poder plantejar polítiques que siguin garantistes per als ciutadans», ha dit Noguera.

En relació a l'accés a l'habitatge, s'han tractat qüestions com «la construcció d'habitatge protegit de lloguer, la regulació de preus en alguns barris i la pujada de l'IBI als habitatges buits», entre d'altres.

Noguera ha considerat que ambdues ciutats comparteixen «polítiques valentes i transformadores» i ha mostrat la seva voluntat perquè Palma sigui una «ciutat moderna i europea».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.