Setmanari d'informació local - 138 anys

Casado promet alliberar Catalunya, «segrestada per fanàtics, racistes i supremacistes»

27281

El Partit Popular ha tancat aquest diumenge la convenció anual que ha servit per ratificar el lideratge de Pablo Casado i refundar el partit amb una tornada a l'ideari i les formes de quan el dirigia José María Aznar. Amb la vista posada en les cites electorals del maig, Casado ha recollit el missatge de l'expresident: l'objectiu és aglutinar el vot de la dreta. Per això, ha fet una crida per recuperar els vots que han fugit a Ciutadans i a Vox.

«Cada vot menys per al PP ha estat un pas més per als enemics de la nació. Sincerament i amb tots els respectes, he de dir que aquells que varen anar a cercar el PP fora del PP ni l'han trobat ni el trobaran. Aquest és l'únic Partit Popular, el veritable.» ha dit el president del PP.

Casado ha volgut deixar clar quina solució té «per posar ordre a Catalunya» si arriba al govern d'Espanya: «Posarem ordre a Catalunya i alliberarem tota una societat segrestada per una banda de fanàtics, racistes i supremacistes, amb la impunitat de tenir el govern d'Espanya a les seves mans.»

«Posarem en marxa immediatament l'article 155 de la Constitució, sense límit de temps, per deposar el govern, nomenar-ne un de nou, recuperar el control de l'educació, de la seguretat, de la hisenda, dels mitjans de comunicació públics i també de les institucions penitenciàries. Què estan esperant per posar ordre a Catalunya?».

Casado ha plantejat els principals eixos que marcaran la línia política del partit, basada en un «liberalisme conservador». Entre altres mesures, ha promès una reforma del Codi Penal per tornar a penalitzar la convocatòria de consultes il·legals, la prohibició dels indults per a casos de sedició i rebel·lió o l'aplicació de la llei de partits. També s'ha compromès a abaixar els impostos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.