Setmanari d'informació local - 138 anys

Actua treballa perquè les primeres galeres elèctriques arribin en 2019

27269
Actua ja ha demanat els pressupostos perquè les primeres galeres elèctriques arribin enguany en cas de ganyar les eleccions. | Actua

Galeres elèctriques. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat Actua de cara a les eleccions de 2019. Segons ha declarat el partit aquest dissabte, ja s'han posat a treballar en les feines en matèria de protecció animal «després del frau d'aquesta legislatura».

Actua ha assegurat que el partit ja «treballa perquè les primeres galeres elèctriques arribin aquest mateix i any i comencin les substitucions dels cavalls per vehicles elèctrics».

Un altre dels objectius del partit és el «canvi immediat de l'ordenança de transport de cavalls de galeres i la protecció dels cavalls que sofreixen cada any la severa explotació per part dels seus conductors sense que des de l'ajuntament es faci res sobre aquest tema».

Segons Guillermo Amengual, portaveu d'Actua Palma i candidat a l'Ajuntament de Palma, a alguns partits que governen a Ciutat «se'ls hauria de caure la cara de vergonya després d'enganyar als ciutadans durant més de quatre anys, retardant la modificació de l'ordenança fins a final de legislatura per a passar-li el problema al següent que entri».

«Nosaltres ja hem demanat els pressupostos perquè les primeres galeres elèctriques arribin enguany», ha declarat Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.