Setmanari d'informació local - 138 anys

Moreno (PSIB) inicia una ronda de trobades per recollir propostes dels veïns d'Inca

27267
Imatge de Moreno (PSIB) durant la ronda de trobades per recollir propostes dels veïns d'Inca. | PSIB-PSOE

Virgilio Moreno, batle d'Inca i candidat a la reelecció pel PSIB-PSOE, ha fet aquest dissabte una visita a la populosa barriada de Crist Rei i ha mantingut diverses trobades amb veïns i comerciants de la zona per conèixer de primera mà les seves demandes i propostes.

Tal com ha explicat el partit, la visita a les barriades és una iniciativa que s'emmarca dins el projecte 'Inca som tots' que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. «El meu compromís és seguir escoltant i treballant amb tothom», ha assegurat Moreno.

Durant la visita, alguns veïns i comerciants han comentat que la barriada ha crescut en comerços i empreses de formació que donen servei a ciutadans i estudiants de tota la ciutat. Un altre dels temes que han sortit a la trobada ha estat la implantació del nou sistema de recollida selectiva en el qual la barriada de Crist Rei ha estat pionera a la ciutat.

En aquest sentit, Moreno ha agraït als veïns la paciència, l'esforç i, sobretot, la bona resposta que han donat al nou sistema. Finalment, el candidat socialista ha recollit les demandes i propostes dels veïns i comerciants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.