Setmanari d'informació local - 138 anys

L'exhumació a la fossa d'Alaró continua aquest dilluns amb la cerca de dues víctimes del franquisme

27243

La feina a la fossa del cementeri d'Alaró comencen aquest dilluns la segona fase prevista per a l'exhumació en la qual s'espera localitzar les restes mortals del batle de Mancor de la Vall, Pau Crespí Villalonga, i del seu fill Onofre Crespí Riera, assassinats el 20 octubre 1936 a la carretera que uneix Alaró i Lloseta, segons consta en la Causa 1011/19361.

En un comunicat difós aquest divendres, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha informat que l'equip Aranzadi, encarregat de l'exhumació, ja compta amb la infraestructura necessària per a tractar de trobar a l'interior d'un pou del cementeri les dues víctimes enterrades suposadament en la mateixa fossa del municipi.

La localització de la fossa es recull al Mapa de Fosses Comunes de Mallorca en el capítol signat per Marçal Isern i, segons afirma la Conselleria, aquesta fossa estaria situada a l'esplanada del lateral esquerra d'una capella.

En aquest sentit, «només es pot comprovar si aquesta zona es va buidar d'enterraments mitjançant una excavació arqueològica».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.