Setmanari d'informació local - 138 anys

El Solleric acull l'exposició del II Concurs Fotogràfic Palma 365 fins al febrer

27217

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha inaugurat aquest dijous l'exposició del II Concurs Fotogràfic Palma 365 en el Casal Solleric, la qual romandrà oberta fins al pròxim dia 20 de febrer.

Segons ha informat Cort, a l'acte també han assistit la coordinadora general de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Francisca Niell; el gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar; la manager internacional de màrqueting del Corte Inglés, Rosa Romagosa, així com els guanyadors i ambaixadors del concurs.

Tal com ha assenyalat Adrover, aquesta iniciativa de la Fundació Turisme que es va presentar el passat 15 d'octubre «ha cercat sempre la implicació popular, tant de turistes com de ciutadans, per a motivar-los a viure Palma i compartir les seves sensacions a la ciutat».

Així mateix, la regidora ha afegit que «el concurs ha estat un veritable èxit de convocatòria; en total, han concorregut 470 participants, amb un total de 2.238 fotos, totes úniques i originals». El projecte ha comptat amb el patrocini de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Bus Turístic, El Corte Inglés, Malla, i l'Associació de Fotògrafs de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.