Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma acull diumenge el 40è aniversari de la Festa Ciclista de Sant Sebastià

27213

Palma acull aquest diumenge, 20 de gener, el 40è aniversari de la Festa Ciclista de Sant Sebastià i, per a celebrar-ho, es lliurarà als participants una camiseta commemorativa amb l'obra 'Esforç' del pintor Jorge Castillo.

Cort ha informat que es donarà la sortida oficial a les 12.00 hores en l'arc situat en la plaça Santa Eulàlia amb el tradicional tall de cinta i, llavors, milers de ciclistes es posaran en marxa encapçalats per un grup de ciclistes federats i persones amb alguna discapacitat que obriran la passejada.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha volgut destacar aquest dijous en la presentació de la Festa el seu agraïment a les persones que han contribuït a fer possible les quaranta edicions i ha declarat que és «tota una tradició a Palma des de l'any 1977».


Festa ciclista de Sant Sebastià

Les bicicletes continuaran l'itinerari pel parc de la Mar, l'avinguda d'Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d'Esports de Son Mústic, fent un recorregut d'uns sis quilòmetres.

Es poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d'edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter de la Festa Ciclista és, segons han recordat, «popular"».

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer prèviament en línia a través de la pàgina web, www.sportmaniacsbaleares.com, i a més, com cada any, es poden fer el mateix dia de Sant Sebastià a partir de les 10.00 hores en els envelats situats en la plaça Major.

A l'arribada al Palau Municipal d'Esports de Son Mústic, hi haurà animació musical, zona de tallers i jocs infantils amb castells inflables aportats pel Consell de Mallorca, així com una zona d'avituallament amb aigua i refrescos.

A partir de les 13.50 h, a l'escenari, es lliuraran els premis als tres grups més nombrosos i se sortejaran regals entre totes les persones que hagin fet el recorregut, que arribin a Son Mústic i que sol·licitin un 'tiquet' per al sorteig prop de l'escenari.

En aquesta edició, IME i CaixaBank han organitzat la quarta edició de la Jornada de l'Esport Inclusiu, que s'ha dut a terme aquest dijous en Caixaforum de la mà del subcampió del món de paratriatló, Alejandro Sánchez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.