Setmanari d'informació local - 138 anys

Rutes culturals, visites guiades i itineraris històrics per conèixer millor Palma amb motiu de Sant Sebastià

27197

Amb motiu de les festes de Sant Sebastià, l’Ajuntament de Palma ha programat diferents tipus de visites guiades gratuïtes per conèixer millor i gaudir de la ciutat.

Rutes culturals pels barris de Palma, l’essència de la ciutat” és una de les activitats programades, que consta de dues rutes guiades per Julio Pinos i José Luis Grimalt. La primera, ruta templera i Ciutat Antiga, dia 12 de gener a les 12 hores. La segona, ruta de petits comerços de la Calatrava, dia 19 de gener a les 12 hores. Per a participar d’aquestes rutes, cal inscripció prèvia a espaipalma@cruzroja.es o presencialment a l’Espai Palma Creu Roja al carrer de Can Salom, 4.

La torre de l’homenatge del castell de Bellver es podrà visitar els dies 19 i 20 de gener a les 10, 11.30 i 13 hores. La de les 11.30 hores serà una visita familiar amb nins a partir de 6 anys. Per a realitzar aquesta visita, cal inscripció prèvia a reserves.gen@gmail.com o al telèfon 626 91 52 67.

Cort també obre les seves portes amb 5 visites guiades. Dia 18 de gener a les 17 hores (català), dia 19 de gener a les 11 hores (català) i a les 12 hores (castellà) i dia 20 de gener a les 11 hores (català) i a les 12 hores (castellà). Per a inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a visites@palma.cat.

"Canamunt i Canavall a Palma" és el títol de l'itinerari històric que té lloc el 17 de gener a les 16.30 hores pel centre de la ciutat. Les inscripcions es fan a través del correu electrònic gvaleromarti@gmail.com.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.