Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell promocionarà Mallorca a Fitur convertint sèries internacionals en experiències turístiques

27193
Fitur 2017

El Consell de Mallorca promocionarà l'illa a Fitur convertint en experiències turístiques algunes pel·lícules i sèries internacionals, com 'Game of Thrones' o 'Breaking Bad'.

Segons ha informat la institució insular en un comunicat, el proper dia 24, a la fira turística que es desenvoluparà a Madrid, hi haurà taules rodones amb experts del sector audiovisual, els quals debatran sobre les estratègies de promoció turística a través del cinema.

Les taules rodones es duran a terme sota el títol 'La volta al món amb 80 pel·lícules (i algunes sèries)', i en elles es definiran i analitzaran els resultats d'estratègia lligades al producte audiovisual a destinacions com Irlanda, els Estats Units o Nova Zelanda.

Aquesta serà la primera vegada que el Consell de Mallorca liderarà la promoció turística a Fitur, després de l'assumpció de les competències el passat mes de novembre. Per això, el conseller insular d'Economia, Hisenda i Turisme, Cosme Bonet, i la directora insular de Turisme, Paula Ginard, seran els encarregats de presentar els ponents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.