Setmanari d'informació local - 138 anys

Consulta els serveis especials de tren per a la celebració de Sant Antoni

27159

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha programat serveis especials per al capvespre de dimecres dia 16 de gener i la matinada del 17 per facilitar l'assistència a les revetles de Sant Antoni de sa Pobla i de Manacor.

Es realitzaran serveis extraordinaris Palma-sa Pobla en els dos sentits, i també s'han disposat serveis de reforç entre Manacor i Inca i entre Inca i sa Pobla en els dos sentits, que després permeten enllaçar amb els trens que vagin cap a Palma, sa Pobla o Manacor.

D'aquesta manera totes les poblacions del corredor ferroviari queden connectades amb serveis especials per gaudir d'aquestes festes. Amb la suma d'aquests serveis addicionals (que se sumen als serveis habituals) hi haurà trens des d'Inca cap a sa Pobla i Manacor cada mitja hora. El primer servei especial durant l'horabaixa de dimecres 16 sortirà d'Inca cap a sa Pobla a les 19.30 hi permet la connexió amb el servei habitual Palma-Inca que surt de Palma a les 18.50 i arriba a Inca a les 19.24 hores.

A aquest li succeiran dos serveis amb les mateixes característiques que partiran d'Inca cap a sa Pobla a les 20.30 i 21.30 hores respectivament. En sentit contrari, s'habiliten 3 serveis especials sa Pobla-Inca, amb sortida a les 19.12, 20.12 i 21.12, que permeten enllaçar mitjançant un transbord de molt pocs minuts amb els serveis habituals Inca-Palma o amb els trens direcció Manacor. S'habilitaran 6 serveis especials nocturns Palma-sa Pobla sense transbord que començaran a funcionar a les 22.40 a raó d'1 cada hora i sent la darrera sortida a les 03.40 hores des de Palma. Els serveis sa Pobla-Palma sense transbord seran 7 en total i donaran començament a les 22.45, amb la darrera sortida des de sa Pobla a les 04.45.

S'han disposat 6 serveis especials de reforç entre Inca i Manacor durant la matinada, 3 a cada sentit, per enllaçar mitjançant transbord amb els serveis cap a Palma o sa Pobla des de l'estació d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.