Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort presenta les 'Barridiades 2019' amb un total de 12 jornades gratuïtes

27077

L'Ajuntament de Palma, a través de l'Institut Municipal d'Esports (IME), ha presentat aquest divendres la nova programació del primer trimestre de Barridiades 2019, que començarà aquest divendres al parc de la Convivència, a Son Espanyolet.

Com ha anunciat el consistori, es tracta d'unes jornades lúdic-esportives, que es duran a terme cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores en diferents barris de Palma. Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides a infants i joves a partir de tres anys.

Des de Cort asseguren que els principals objectius del programa són promocionar i acostar la pràctica esportiva els nens d'una manera «divertida», així com fomentar valors com la tolerància, la integració, l'educació i la inclusió i impulsar els hàbits saludables.

Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d'activitats, com a bàsquet, voleibol, tennis, hoquei, tir amb arc o bàdminton, entre altres esports. Els infants també podran utilitzar un circuit de bicicletes d'educació viària que compta amb la participació de la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

Les Barridiades se celebraran a la plaça de Pius IX (19 de gener); plaça de l'Església (26 de gener); carrer de la Selva (2 de febrer); Plaça Madrid, El Fortí (9 de febrer); el parc de Son Rutlan (16 de febrer) i la plaça del Pil.larí Nou (23 de febrer); el Parc de les Estacions (2 de març); el parc de les Fonts, del Camp Redó (9 de març); parc de Son Gibert (16 de març); plaça de Josep Guasp, s'Aranjassa (23 de març) i la plaça Tarent, de la Vieleta (30 de març).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.