Setmanari d'informació local - 138 anys

Terraferida: «Medi Ambient, en lloc de protegir els boscos de ribera, els destrossa»

27075

L'associació Terraferrida ha criticat que les tasques de neteja de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca «en lloc de protegir» els boscos de ribera «els destrossi».

Segons ha informat l'associació, veïnats de la zona del sa Vall de Manacor es varen posar en contacte amb ells per a denunciar que els estaven «arrasant» boscos de ribera en el torrent de Na Borges, a Petra. D'altra banda, altres persones els varen alertar sobre el que és, a parer seu, una altra «neteja salvatge» al Torrent de Na Borges, a Santa Margalida.

En aquest sentit, han apuntat que des de Terraferrida han visitat aquestes zones i han detallat que han localitzat «desenes i desenes d'arbres tallats arrabassats i ferits» en els torrents. Amb tot això, han considerat que és «descoratjador» que la Conselleria, al seu judici, no supervisi uns treballs «tan agressius o les deixin en mans de personal incompetent» i han afegit que «no poden excusar-se darrere de les torrentades».

En aquest sentit, han demanat a la Conselleria que pari les neteges amb maquinària i cessament els responsables de la «destrossa» dels boscos i, així mateix, han demanat una gestió urbanística «coherent» amb les àrees de crescuda dels llits dels torrents i de les zones inundables.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.