Setmanari d'informació local - 138 anys

'Realment cremats' presenta dissabte la tercera bèstia de foc de Palma

27067

L'Associació cultural Realment Cremats presentarà aquest dissabte a les 17.00 hores, en el Monestir de Sant Bernat del Secar de la Real, una 'bèstia de oc', la tercera amb què comptarà la ciutat de Palma. Es tracta d'una figura de gran grandària que inclou artefactes pirotècnics. L'acte s'emmarca dins de les festes de Sant Antoni i té la col·laboració de l'associació de veïnats del barri.

Segons ha informat Cort, la construcció de la figura ha comptat amb una ajuda de 3.000 euros procedents de la línia de subvencions de l'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística.

A l'acte assistiran el batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, així com el creador i constructor de la bèstia, l'artista, pintor i escultor Manel Alba.

La presentació de la bèstia començarà a les 17.00 hores i està oberta a tothom. Es dirigeix, de forma especial, als més petits, «per a donar-los a conèixer la cultura popular i la tradició illenca, així com els seus valors», han remarcat. A les 18.30 hores tendrà lloc l'actuació de la batucadaTremolArtà i posteriorment es farà el bateig a la 'bèstia de foc' a càrrec dels 'Guardians del Drac de Sant Jordi' i el seu drac. També hi haurà un Correfoc dedicat als més petits.

A les 21.00 hores començarà una 'torrada' amenitzada amb música popular i a les 22.30 hores el concert musical a càrrec del duo Domèstics, amb Pep Suasi i Tomeu Piu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.