Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell es reuneix amb el Grup Güell per valorar el suport a la marxa 'Lluc a peu'

27065

El vicepresident del Consell de Mallorca i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, s'ha reunit aquest divendres amb representants del Grup Güell als qui ha exposat de quina manera pot la institució insular donar suport a la popular marxa 'Lluc a Peu'.

En la reunió han participat, a més de Jesús Jurado, el director insular de Promoció Sociocultural del Consell, Javier Ramos; el vicepresident del Grup Güell, Francisco Bauzá; i la responsable de l'organització de la marxa, Joana Maria Oliver.

Jurado ha informat els representants del Grup Güell dels passos per a fer la sol·licitud de la subvenció per al finançament de projectes d'animació sociocultural. La convocatòria, dotada amb 125.000 euros, es va fer pública en el Butlletí Oficial de Balears (BOIB) el 3 de gener.

Així mateix, el responsable de Participació Ciutadana ha ofert el suport del Consell per a dissenyar el pla d'autoprotecció i suport tècnic en matèria de seguretat en les carreteres, com s'havia fet altres anys.

«Crec que l'organització ha fet molt bé posar-se en contacte amb nosaltres i de fer-ho bé, per a poder garantir la viabilitat de la marxa i evitar així situacions com la de l'any passat», ha declarat Jurado.

Segons el Consell, el vicepresident del Grup Güell ha manifestat que ja té concretades reunions amb les altres administracions i entitats privades i que treballen perquè si sorgeixen problemes, es puguin resoldre al més aviat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.