Setmanari Sóller

134
anys

Èxit en l'estrena del projecte Cinemacat

10-01-2019
El projecte Cinemacat ha arrencat aquest mateix dijous amb molta força. Un centenar de persones han acudit al CineCiutat per a l'estrena d'aquesta iniciativa que pretén brindar la possibilitat d'acudir al cinema en català.
Wonder Wheel de Woody Allen ha estat la primera de moltes altres pel·lícules que es podran veure a partir d'ara en versió original en català o subtitulades al català, cada dijous a les 20.00 hores. Des de l'organització han apuntat que a través de la web cinemacat.cat s’oferirà informació de les pel·lícules programades i totes les novetats relacionades amb les properes projeccions.
Cal recordar que l’entrada per al públic en general serà per un preu de 6 € per a cada sessió. Es beneficiaran amb un preu reduït de 3 € els socis de l’OCB i de Cineciutat. També es veuran beneficiats amb el preu de l’entrada reduïda els membres de la comunitat universitària (pdi, pas i estudiants, amb el carnet de la UIB), els lectors de l’AraBalears (amb l’entrada retallable que trobaran en l’edició en paper del cap de setmana anterior a cada projecció), els membres del Club del Suscriptor d'Ultima Hora, els socis d’Ona Mediterrània (dBalears i ràdio Ona Mediterrània) i els posseïdors del Carnet Jove de les Illes Balears.
Cinemacat és una iniciativa de l'Obra Cultural Balear, organitzada conjuntament amb el Cineciutat i la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura, que vol esdevenir l’embrió d’una futura programació estable de cinema en català.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris