Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inaugura l'exposició 'No i punt! Palma lliure d'agressions sexistes' a Flassaders

27039

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dijous en el centre Flassaders l'exposició del projecte 'No i punt! Palma lliure d'agressions sexistes', que està basada en testimoniatges reals d'agressions, així com en mostres de rebuig a aquesta violència recollides en els punts d'informació de la campanya des de l'any 2016.

Segons ha informat Cort, el regidor de l'àrea d'Igualtat, Aligi Molina, ha destacat que en aquesta mostra es reflecteixen «sense filtres» els relats de les dones que han sofert violència masclista. A més, ha afegit que l'objectiu és el de «visibilitzar les violències sexuals, d'acompanyar als qui les pateixen i de continuar treballant eines per a fer-les desaparèixer».

Cort ha remarcat que la tercera part de les frases són relats de dones narrats en primera persona d'assetjament i abusos al carrer, festes i llocs d'oci de Palma. A més, també s'han recollit alguns exemples d'agressions a persones LGTBI.

D'altra banda, s'oferiran tallers de prevenció de violències sexuals en els centres que facin la visita (per a 4t d'ESO i batxillerat), així com entitats i grups juvenils. L'exposició és gratuïta i estarà oberta durant el mes de gener en el centre Flassaders, de dilluns a divendres (de 09.00 a 21.00 hores) i els dissabtes (de 10.00 a 13.00 hores).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.