Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI convoca una vaga general pel 8M amb «el patriarcat com a front comú»

27037

L'STEI Intersindical, a través de la Confederació Intersindical, ha convocat una vaga general de 24 hores per al 8M de 2019 amb «el patriarcat com a front comú» i ha instat a «sortir al carrer amb les dones, sense banderes i sense logos».

Segons ha informat l'STEI, el 8M de 2018 va ser «un dia sense precedents on el moviment feminista va ocupar el carrer i l'STEI va donar suport legal a la vaga i va sortir al carrer a reivindicar els drets de les dones amb la resta».

Així mateix, han instat als ciutadans a participar en la vaga perquè «sobren els motius per a tota mena de mobilitzacions» que enfrontin «el rearmament del patriarcat amb el suport de determinats partits i mitjans de comunicació».

En aquesta línia, han lamentat que existeixin grups que centren el seu discurs a «combatre el feminisme i les seves reivindicacions amb declaracions demolidores cap a les dones, cap a les seves lluites i cap als seus triomfs». «Presenten un discurs totalment passat de moda i retrògrada, però un discurs que arriba a aquelles persones que escolten el que volen escoltar», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.