Setmanari d'informació local - 138 anys

L'esquerra critica la «indignitat» del pacte d'extrema dreta d'Andalusia

27035

MÉS per Mallorca, PSIB i Podem han criticat aquest dijous el pacte aconseguit entre el PP i Vox a Andalusia qualificant-lo de «vergonyós i indigne», mentre que la portaveu adjunta del PP al Parlament, Margalida Prohens, ha felicitat els equips negociadors i ha afirmat que el PP andalús «ha defensat el seu programa».

Així s'han manifestat els diferents portaveus parlamentaris en declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus. Per part seva, el portaveu del PI, Jaume Font, ha parlat de «falta de serietat» perquè creu que tant PP com Vox han canviat el seu discurs en qüestió de dies.

Podem diu que a Andalusia «s'ha produït un canvi natural»

El portaveu parlamentari de Podem, Alberto Jarabo, ha assegurat que «a Andalusia s'ha produït un pacte natural entre tres partits clarament germanats». De fet, Jarabo ha assenyalat que Vox és «una escissió del PP i que més enllà dels deliris mediàtics d'aquest partit d'ultradreta», el president del PP, Pablo Casado, «ha acompanyat el seu discurs i l'ha normalitzat».

MÉS censura que Ciudadanos «no vol sortir a la foto»

Des de MÉS per Mallorca, el diputat Antoni Reus ha declarat que a Andalusia s'ha vist un «pacte de la vergonya» criticant a Ciudadanos perquè «no vol sortir a la foto». Segons Reus, l'ocorregut a Andalusia «posa en evidència els dos models que sortiran de les eleccions».

PSIB: PP I CS «es lleven la careta»

Paral·lelament, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, María José Camps, ha dit que el d'Andalusia és un «pacte de la indignitat que ha fet que PP i Cs es llevin la careta». Així mateix, ha advertit que Vox «ha rebaixat el seu missatge per a poder tancar l'acord».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.