Setmanari d'informació local - 138 anys

L'agència Europa Press llança un servei de notícies en català a les Balears

27029

L'agència de notícies Europa Press ha posat en marxa aquest mes de gener a les Balears el seu servei de notícies en català, amb el qual oferirà les principals notícies de l'actualitat diària de les Illes en la llengua pròpia.

El servei es gestionarà des de la redacció de Palma i inclou tot tipus d'àrees temàtiques. Les notícies s'oferiran mitjançant el servei de l'agència i en obert a través d'una pàgina web específica.

A més, per a potenciar la difusió de les notícies editades en català, Europa Press Balears també ha posat en marxa un perfil a Twitter, @EpBalears.

L'agència de notícies Europa Press «compta amb una àmplia experiència en el desenvolupament de canals de promoció i normalització de llengües autòctones, com ho demostren els serveis que s'ofereixen actualment a Catalunya, Comunitat Valenciana, Astúries, Galícia i Euskadi, tots ells amb una important repercussió i seguiment», han explicat.

Europa Press és l'únic mitjà de comunicació que produeix i transmet diàriament serveis informatius en totes i cadascuna de les llengües oficials de l'Estat recollides en la Constitució espanyola i en els diferents estatuts d'autonomia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.