Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] El cupó de la ONCE amb la imatge del Drac de na Coca difondrà les festes de Sant Sebastià

27021

El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb el delegat territorial de la Once, Josep Vilaseca i la presidenta del consell territorial de la ONCE, Maria del Carmen Soler, han presentat aquest dijous a la sala de plens el cupó dedicat a les festes de Sant Sebastià 2019 que es vendrà durant aquesta setmana i que du la imatge del Drac de na Coca (del fotògraf Till Meyer).

La ONCE ha explicat que es distribuïren arreu de l’Estat cinc milions i mig de cupons dedicats a les festes de Sant Sebastià de Palma durant aquests dies.

Noguera ha recordat que la ONCE «és un referent per a Palma». «Vull una ciutat igualitària, integradora i al final tot això és el que està fent la ONCE per Palma», ha dit.

Durant l’acte, el batle ha destacat que les festes estaran representades «amb un element que forma part de la tradició de Palma element com és el Drac de na Coca». «És un plaer tenir un cupó de les festes», ha dit.

Soler ha destacat que aquest cupó «durà la imatge de les festes per tot Espanya» durant aquesta setmana i ha recordat que aquests cupons «fan possible que les persones amb discapacitat tinguem una vida més autònoma i independent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.