Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB valora d'«insuficient» la inversió en transport ferroviari anunciada pel ministre espanyol Ábalos

27019

Esquerra Unida s'ha pronunciat sobre l'anunci, del Ministre Ábalos, d'inversió de 100 milions
d'euros en deu anys en transport ferroviari per a fer arribar el metro de Palma fins al Parc Bit i Son Espases, a més de connectar el centre de Palma amb l'aeroport amb un tramvia.
Juanjo Martínez ha declarat que "és òbvia la millora, perquè passem de 0 € a 100 milions, per tant és per estar content. No obstant això, considerem del tot insuficient aquesta inversió, que no serà suficient per portar a terme les obres que formen part del conveni signat amb anterioritat."

Per al coordinador d'EUIB "no ens hem de quedar en aquesta petita millora, les Balears patim un problema greu de saturació i aquest no se soluciona amb 10 milions d'euros durant 10 anys. Es tracta d'oferir un bon servei al ciutadà, però també d'un model. Quines Illes Balears volem d'aquí a 10 anys?", s'ha preguntat. Creiem en un model sostenible i que no impliqui la sobreexplotació del territori, per tant, estem estudiant la fórmula per poder portar aquest assumpte al Congrés dels Diputats per a debatre- ho i millorar el finançament ferroviari a les Illes on, de moment, només Mallorca compta amb aquest tipus d'infraestructura. La fórmula de portar aquest tema al Congrés, podria ser mitjançant
unes preguntes parlamentàries o mitjançant una proposició no de llei, en els pròxims dies ho podrem anunciar." ha conclòs Martínez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.