Setmanari d'informació local - 138 anys

Cultura coorganitza 'Memòries 1936-39' sobre les conseqüències de la Guerra Civil

26977

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports (mitjançant la Direcció General de Participació i Memòria Democràtica) ha coorganitzat l'exposició itinerant 'Memòries 1936-39' sobre com va afectar la guerra civil espanyola als ciutadans i ha destinat un total de 1.700 euros per a l'edició del catàleg.

Segons han informat que l'exposició és obra dels artistes visuals Antoni Garreta, Joan Vallespir i Marcos Vidal. En relació a l'exposició, s'organitza amb els Ajuntaments de Porreres, Inca i Palma i s'inaugurarà aquest divendres, 11 de gener a les 19.00 hores en el Museu de Porreres.

En aquest sentit, de l'11 de gener al 15 de febrer estarà a Porreres, del 22 de febrer al 18 de març a Inca i, finalment, al maig a Palma.

Autors
Segons ha apuntat la Conselleria, els tres creadors tenen «una llarga llista» de participació en projectes benèfics i de col·laboracions amb associacions sense ànim de lucre. Antonio Garreta és d'Inca i treballa des de fa més de trenta anys amb llenguatges plàstics i la seva obra ha estat exposada en diferents llocs de l'Estat espanyol i a l'estranger.

Algunes exposicions individuals seves són: 'Existències' en el Casal de Cultura de Selva, 'Silencis' en la galeria Els Arts d'Alcúdia i 'Moment' en la galeria Cunium a Inca i 'Silencis' en la galeria Quassars a Manacor, entre altres.

Joan Vallespir, per part seva, també és d'Inca i és graduat en disseny industrial i ha realitzat «moltes» exposicions individuals com Galeria Maneu de Palma, 'Pintures i escultures' en el Centre Cultural Can Gelabert de Binissalem, 'Pensaments de plàstic' en la Galeria Caragol a Valladolid, entre altres. A més, també ha participat en exposicions col·lectives, ha rebut premis i beques internacionals i ha fet una residència artística a Suècia.

Marcos Vidal, finalment, és basc i de pares de Mallorca, treballa a Sineu i és llicenciat en Belles arts. Així mateix, ha rebut beques internacionals i va fer una residència a Bèlgica. Vidal també ha participat en exposicions individuals tant a nivell estatal com internacional de la seva obra i ha participat en diverses fires.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.