Setmanari d'informació local - 138 anys

Condemnat a quatre anys de presó per intentar violar una jove a Magaluf

26969

L'Audiència Provincial de les Balears ha condemnat a quatre anys de presó a un home per intentar agredir sexualment una jove a Magaluf el juny de 2018. Segons ha reconegut, mentre estava a una discoteca del passeig marítim d'aquesta localitat, es va ficar en el bany de dones i es va llançar sobre ella.

Després d'això, la va forçar a ficar-se en el cubiculum del vàter, va tancar la porta, la va tirar contra la paret, va intentar llevar-li la roba i introduir-li el penis a la vagina sense aconseguir-lo encara que sí que va ejacular sobre la seva roba.

En el judici l'home ha acceptat els fets. Com que es troba en situació irregular, la condemna se li substituirà per l'expulsió al Senegal, el seu país d'origen, una vegada s'hagin complert dues terceres parts de la pena.

A més, no podrà tornar a l'Estat espanyol en el termini de deu anys, haurà de realitzar un curs d'educació sexual i se sotmetrà a llibertat vigilada durant sis anys més. També haurà de pagar una indemnització de 10.000 euros, encara que l'acusat ha apuntat que no té doblers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.