Setmanari d'informació local - 138 anys

Pericay diu que les Forces Armades estan «extremadament preocupades pel tracte rebut» per part del Govern

26939

El portaveu de Ciudadanos al Parlament, Xavier Pericay, ha assegurat aquest dilluns que les Forces Armades estan «extremadament preocupades pel tracte rebut» per part del Govern en actes institucionals com la Pasqua Militar del diumenge, a la qual no varen assistir representants del mateix.

«Em preocupa el nivell de degradació institucional al qual hem arribat per tercer any consecutiu quan les Forces Armades són una peça fonamental de qualsevol Estat i més d'un Estat democràtic com el nostre», ha apuntat en roda de premsa.

En aquesta línia, ha recordat que les Forces Armades són «una garantia de seguretat i de cooperació internacional», el suport de la qual durant les inundacions ha estat «fonamental», per la qual cosa ha assenyalat que «no pot ser que des del Govern s'oblidi tot això de manera reiterada».

Així mateix, ha esmentat altres moments de «degradació institucional» com la commemoració del 40 aniversari de la Constitució espanyola quan, al seu judici, «els representants institucionals varen utilitzar la commemoració en profit del seu partit i dels seus interessos electorals».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.