Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi denuncia «la precarietat i l’abandonament» dels Bombers de Palma

26929

El Pi Palma ha denunciat aquest dilluns la «precarietat» dels Bombers de Palma, una precarietat que segons el president d’El Pi Palma, Josep Melià, «posa en perill la seguretat del cos quan efectuen els seus serveis». La formació s’ha reunit amb els seus representants després dels darrers incendis que hi ha hagut a Palma i que «han evidenciat l’abandonament que pateixen els Bombers».

El president d’El Pi Palma, Josep Melià, que ha recollit les reivindicacions dels Bombers després que aquests fessin públiques la setmana passada les seves queixes, ha recordat que els Bombers de Palma «venen denunciant les seves mancances des del seu trasllat a l’actual parc que va ser el 2011 durant el mandant de Mateu Isern». Segons Melià, «avui en dia encara no s’han solucionat ni la reposició d’efectius, ni la renovació de material, ni l’adequació de les instal·lacions tenint en compte les peticions dels mateixos bombers».

Melià ha qualificat de «vergonya» la situació sobretot «després dels darrers sinistres i de la problemàtica amb l’escala d’incendis». En aquest sentit, Melià, ha explicat que la compra de l’autoescala ja va ser aprovada l’any 2017 pel Consell de Capitalitat i s’havia d’adquirir el 2018 i ara Noguera anuncia que la compraran aquest any.

El president d’El Pi Palma ha acusat l'equip de govern de «desídia» i ha reclamat una inversió immediata en material i en manteniment i reforma dels parcs de bombers de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.