Setmanari d'informació local - 138 anys

La desfilada dels Reis d'Orient omple d'il·lusió el centre de Palma

26911

120.000 persones segons càlculs de l'ajuntament de Palma, s'han congregat aquest dissabte al centre de la ciutat per a veure la Cavalcada dels Reis, aquest any inspirada en criatures fantàstiques i el bosc.

La cavalcada, en la qual han participat més de 600 persones, ha partit a les 18.00 hores del Moll Vell i ha acabat a les 20.30 hores amb la salutació dels Reis d'Orient des del balcó del Casal Solleric.

A la desfilada hi han participat 19 comparses i 13 carrosses, inspirades, moltes d'elles, en el bosc i la fantasia floral, i s'han repartit més de 7.000 quilograms de caramels.

Els Reis han sortit acompanyats d'un gran bosc animat, amb fades i animals, amb una carrossa que ha tornat a ser una de les més màgiques en una cavalcada plena de música i animals.

Aquest any la Cavalcada ha presentat la temàtica floral que es va iniciar l'any passat i que es mantindrà tres edicions per a afavorir la reutilització i reciclatge d'elements. Entre les carrosses d'aquest any han destacat l'estrella, que obre la desfilada; el bosc encantat, amb bolets màgics i fades; i el jardí màgic, inspirat en el món dels contes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.