Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Reis d'Orient arriben a Mallorca avui horabaixa carregats de regals

26905

Tot Mallorca estarà pendent avui horabaixa de l'arribada dels Reis d'Orient i dels regals que duen. Hi haurà desfilades a tots els municipis de Mallorca i en els pobles més petits seran els propis Reis o alguns dels seus patges els encarregats de repartir els regals.

A Palma, 19 comparses i 13 carrosses

A Palma, Més de 600 persones participaran en la Cavalcada de Reis de 2019, que començarà aquest dissabte a les 18.00 hores des del Moll Vell. Estaran organitzades en 19 comparses i 13 carrosses, inspirades, moltes d'elles, en el bosc i la fantasia floral, i hi haurà més de 7.000 quilograms de caramels.

«Tot està preparat, els Reis sortiran el dia 5 acompanyats d'un gran bosc animat amb fades i animals i tornarà a ser una vegada més una carrossa màgica en una cavalcada plena de música i animals», va explicar dimecres passat la regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade.

L'edició d'aquest any continuarà amb la temàtica floral que es va iniciar l'any passat i que Cort manté vigent durant tres edicions perquè «s'afavoreixi la reutilització i reciclatge d'elements».

No obstant això, el nou director artístic de la cavalcada, Daniel Puig, va anunciar la incorporaran tres noves carrosses. Una estarà inspirada en un estel fugisser d'orient en un globus aerostàtic comandat per un personatge especial acompanyat d'estrelles i constel·lacions amb vestits de 'llumets'.

D'altra banda, n'hi haurà una amb un jardí màgic que representa un jardí amb una gàbia de pèrgola amb maduixes i amb nins adormits que desperten i es troba amb un món especial amb insectes fets persones.

El recorregut

El recorregut, serà el mateix de cada any, ja que els Reis arribaran amb vaixell al Moll Vell, per a passar per Avingudes, baixar a Jaume III i acabar en el Casal Solleric, on, aproximadament a les 20.45 hores, s'acomiadaran dels nins des del Balcó del palau Solleric.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.