Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern licita les obres de promoció de 57 habitatges socials en el Molinar

26855

El Govern ha licitat aquest dijous les obres de la promoció de 57 habitatges socials en el barri del Molinar, la construcció del qual està prevista per al mes de març amb un pressupost de 6,7 milions d'euros.

Segons ha informat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, el termini per a la presentació d'ofertes finalitza el dia 25 de gener. La promoció d'habitatges socials del Molinar s'edificarà en un solar de 1.616 metres quadrats i preveu aixecar un edifici que en total disposarà d'una superfície construïda de 4.769 metres quadrats, distribuïts en planta baixa més tres pisos d'altura.

En total, s'habilitaran 51 pisos d'un dormitori (37 metres quadrats útils) i sis pisos de dos dormitoris (48 metres quadrats útils). A més, es crearan espais per a serveis comuns en la planta baixa i s'habilitarà també una zona de 1.114 metres quadrats que podria usar-se en el futur com a centre d'estades diürnes.

Es tracta, per tant, d'una promoció d'habitatge dotacional (amb serveis comuns a la planta baixa) i es podran destinar a persones majors i també a joves per emancipació, en una comunitat de suport mutu entre persones grans i joves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.