Setmanari d'informació local - 138 anys

Com aconseguir diners realment en temps rècord?

26813

Les pàgines web que ofereixen crèdits ràpids estan a l'ordre del dia. Tan sols realitza la cerca per a constatar la quantitat d'opcions que es desplegaran, companyies dedicades a oferir diners a tercers en qualitat de préstecs i llocs online que et faciliten la comparació entre tanta oferta.

La gran interrogant és si veritablement són tan ràpids com diuen, si realment els diners el pots tenir acreditat en el teu compte en pocs minuts i sense molta de paperassa, una mica del que parlarem en l'article.

Comptaré amb els diners avui mateix?

Aquesta és una de les preguntes que es fan els clients davant una emergència, i la possibilitat d'aconseguir-ho en poques hores d'acord al que ofereixen moltes d'aquestes companyies financeres, sota la premissa de préstamos online immediatos.

Quan parlem de crèdits immediats online, parlem de plataformes pensades per a facilitar les sol·licituds dels clients per mitjà de la flexibilització de requisits i obtenció d'unes dades mínimes, que són remesos a l'empresa de préstecs per mitjà de formularis electrònics molt senzills de completar.

Partint d'aquest principi, i sempre que el sol·licitant compleixi amb el mínim requerit, és molt possible que obtingui la resposta en qüestió de minuts, i que algunes d'aquestes entitats financeres acreditin en el compte del prestatari la quantitat sol·licitada en poques hores.

No obstant això, sempre cal constatar amb aquesta entitat quant es triga a fer efectiu el préstec.

Cal tenir en compte que un dels requisits comuns entre totes aquestes companyies de finançament, és que el sol·licitant tingui un compte bancari vigent, perquè és allí on li serà dipositat el crèdit. Després, la immediatesa de la disponibilitat pot radicar que tinguin el mateix banc o no.

També és factible que després de l'aprovació la resposta de la qual només ha portat uns pocs minuts, l'entitat financera es prengui un temps addicional per a verificar si el sol·licitant es troba en alguna llista de morosos, com Asnef, o algun altre aspecte que li garanteixi que retornaran el prestat. Per la qual cosa la transferència pot portar unes hores.

Un altre element que ajuda al fet que es compleixi la premissa de préstecs ràpids, són les quantitats de diners que generalment ofereixen. Solen ser petites, i per tant aquí radica també la flexibilitat quant al que ha de presentar el sol·licitant.

Quant pot trigar que els diners arribi al meu compte?

La majoria d'aquestes companyies de finançament compten amb eines per a realitzar a pocs minuts de l'aprovació dels préstamos urgentes la transferència corresponent al compte del client.

No obstant això, quan es tracta de bancs diferents, molt dependrà de l'entitat bancària receptora dels fons. També del procés d'intermediació del Banc d'Espanya, per la qual cosa les hores o minuts prèviament establerts poden convertir-se fàcilment en 48 hores. Retard que no pot ser atribuïda empresa que realitza el préstec.

Les quantitats de diners que rebrà el sol·licitant són en general petites. I el mateix succeeix amb el termini de pagament, que sol ser molt curt.

A això cal afegir els interessos que pagaràs pels diners rebuts, i en tal sentit és convenient que analitzis molt bé les teves opcions i si realment estàs en capacitat de complir amb el pagament del crèdit en el termini estipulat per l'entitat de finançament.

Un aspecte en el qual has de fixar-te quan parlem de taxes d'interès és si aquestes són variables, havent d'estar preparats per a complir amb el pagament en cas que pugin.

Quan optar per un préstec urgent online?

Un crèdit ràpid se sol·licita quan se'ns presenta un problema de salut que no cobreixi al 100% la pòlissa d'assegurances, una reparació d'urgència en la llar, si es va avariar el cotxe, factures acumulades dels serveis, per a avançar compres de temporada, entre altres coses que estan fora de l'organització del pressupost de la família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.