Setmanari d'informació local - 138 anys

Fracassa el boicot 'ultra' a la Festa de l'Estendard i ho fan pagar a Can Alcover

26845

Tot i l'esforç de convocatòria i el fort ressò mediàtic de la concentració per boicotejar la festa de l'Estendard impulsada per Actua-Vox, Foro Baleares i altres formacions d'extrema dreta, la resposta va ser un fracàs indiscutible. Menys d'un centenar de persones respongueren a la crida al boicot a la tradicional festa de Palma. I això que hi era tot la 'fauna': Ana Maria Aguiló, Cosme Brull, Jorge Campos, Xisco Andebuela Manresa, Ramon Domingo, Antonio 'el Wiki' i alguns policies de paisà.

A només uns metres d'allà, desfilava la manifestació sobiranista amb una participació que multiplicava per cinquanta els ultres espanyolistes.

Després d'una estona de crits, d'agitar banderes espanyoles i unes estranyes tribarrades i d'escridassar i insultar el batle de Palma i els membres del consistori palmesà, i es retiraren capcots.

Per ventura va ser la frustració, o per ventura ja ho tenien planificat, però un grup reduït dels participants en l'intent frustrat de boicot, es dirigiren cap a Can Alcover i hi feren pintades amb simbologia feixista.

Tampoc això els acabà de sortir bé: un grup de voluntaris de l'entitat cultural les esborraren al cap de poca estona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.