Setmanari d'informació local - 138 anys

Avui a Palma, gran manifestació per la sobirania

26843

Aquest diumenge, a partir de les 18 hores, al passeig del Born de Palma, es farà la manifestació de la Diada de Mallorca una manifestació que enguany celebra l'assoliment del reconeixement del 31 de desembre com a Diada oficial i que, com cada any des de 1987, incorpora la demana de plena sobirania per a Mallorca i per al conjunt de la Nació Catalana.

La manifestació estarà composada de dos blocs: el primer el de la Comissió Unitària 31D que agrupa entitats com el Grup Blanquerna, Mallorca Lliure, Assemblea Sobiranista de Mallorca, Unió Obrera Balear, STEIIntersindical, Més per Mallorca, Esquerra Republicana i Jubilats per Mallorca. El segon bloc serà el Bloc d'Unitat Popular, que agrupa bàsicament organitzacions de l'esquerra Independentista.

La manifestació recorrerà el carrer unió, la costa de sa Pols, el carrer de Sant Miquel, un tram de les avingudes i acabarà alparc de les estacions, on s'hi llegiran els manifests i s'hi farà un concert en el qual hi actuaran Tribade, Valtònic, Xanguito i Al Mayurqa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.