Setmanari d'informació local - 138 anys

Arran: «Davant el feixisme no farem ni una passa enrere. La manifestació ha de ser més massiva que mai»

26841

Els portaveus de l'organització juvenil Arran han comparegut davant els mitjans de comunicació, aquest dissabte horabaixa, acompanyats d'una quinzena de militants de l'Esquerra independentista de Mallorca i de la regidora de la CUP a l'ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant.

Pau Picó ha explicat l'atac que va patir l'acte de divendres nit organitzat per Arran. Ha explicat que al concert hi havia més d'un centenar de persones i que sobre les 23.45 hores varen arribar una quinzena de militants nazis amb actitud agressiva. Membres de l'organització de l'esdeveniment varen fer una barrera humana per protegir els assistents i va ser aleshores quan els ultres varen agredir algunes de les persones que feien barrera amb cops de puny.

Picó ha explicat, també, que la policia es va torbar molt i que en arribar, l'actitud va ser de connivència amb els atacants. De fet, ha explicat que mentre els els ferits eren atesos per l'ambulància, els ultres, que estaven amb els policies, en feien befa.

Adriana Roca, portaveu nacional d'Arran ha fet una valoració més política i ha denunciat que «malauradament, les agressions feixistes ja só habituals arreu dels Països Catalans, emparades per la connivència policial».

Roca ha dit que «davant el feixisme no farem ni una passa enrere», ha fet públic l'agraïment a «les persones que «varen posar el seu cos per defensar els altres» i ha fet una crida a la participació a la manifestació de dia 30: «convocam tota la gent que, encara que no sigui independentista vol aturar l'extrema dreta, la manifestació ha de ser més massiva que mai»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.