Setmanari d'informació local - 138 anys

La Carrera Infantil dels Reis tendrà lloc el pròxim 5 de gener al Parc de les Estacions

26761

La tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha presentat aquest divendres en el vestíbul de Cort la Carrera Infantil dels Reis 2019, que tendrà lloc a les 12.00 hores del dissabte 5 de gener al Parc de les Estacions.

Segons ha informat Cort la prova, organitzada per l'Institut Municipal d'Esport (IME), s'emmarca en el programa de festes de Nadal de l'Ajuntament de Palma. Aquesta carrera, que obre el calendari esportiu de 2019, és una prova gratuïta, no competitiva, que comptarà amb la participació de 1.000 infants entre 0 i 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i es podran realitzar digital en el web.

Moll ha destacat la importància de la prova per als més petits, ja que aquesta té com a objectiu «la promoció d'esport a la infància», i ha subratllat que per a «alguns infants serà la seva primera prova esportiva, un esdeveniment per a recordar i on tots guanyen».

La carrera està destinada a infants de fins a 12 anys, que recorreran diferents distàncies segons les seves categories. Els infants del grup d'iniciació, de 0 a 3 anys, recorreran una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de 4 i 5 anys correrà 400 metres, els infants de 6 i 7 anys faran una distància de 600 metres, i a partir de 8 anys, infants que pertanyen a les categories III i IV, participaran a la prova de 800 metres.

Tots els participants rebran una camiseta de regal per la seva participació, amb la imatge de la carrera, un disseny de l'il·lustrador Antonio Fernández Coca i, en finalitzar, cada participant rebrà també una medalla finisher i una bossa amb un berenar, una botella d'aigua i una peça de fruita.

A la presentació han assistit alumnes de l'Escola Municipal d'Atletisme que han acompanyat a Pepu, la mascota de l'escoleta Asima. També ha assistit la regidora del grup municipal Ciutadans, Patricia Conrado; així com representants de les empreses patrocinadores de l'esdeveniment, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.