Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell anuncia que l'autopista arribarà fins a Felanitx

26755

El projecte d’autopista no atura a Campos. Ho ha anunciat aquest divendres el president del Consell, Miquel Ensenyat, qui ha explicat que «ja que ens hi hem posat, paga la pena arribar fins a Felanitx».

Es tracta, doncs, de donar continuïtat a l'autopista que ja està en construcció entre Llucmajor i Campos i allargar-la fins a Felanitx. Així, es duria a terme el projecte ideat per Jaume Matas fa 15 anys en què planificà una via que uniria Palma i Manacor pel Migjorn passant per Llucmajor, Campos i Felanitx. «Es tracta del mateix projecte Migjorn-Llevant però en lloc de fer-lo d’una tirada, com volia el PP, el farem tram a tram per a perjudicar el manco possible».

En ser demanat pels periodistes, Ensenyat ha explicat que no han oblidat la campanya de mobilització social que aconseguí l’aturada del projecte l’any 1999, en què s’hi presentaren prop de 25.000 al·legacions. No obstant això, ha matisat que en aquesta ocasió «es tracta d'un altre desdoblament, no d'una autopista».

Finalment, ha titllat els simpatitzants de MÉS per Mallorca d'«irresponsables», ja que, segons ell, «si anessin a votar en massa el partit no hauria de retre comptes a un partit que no és ni ecologista ni sobiranista com el PSOE».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.