Setmanari d'informació local - 138 anys

Catalunya Ràdio reforça 'El matí de Catalunya Ràdio' amb Joaquim Maria Puyal

26751

Catalunya Ràdio incorpora el periodista Joaquim Maria Puyal amb una secció diària en horari de màxima audiència a 'El matí de Catalunya Ràdio', que dirigeix i presenta Mònica Terribas. Puyal aportarà la seva pròpia mirada a l'actualitat de dilluns a divendres, a les 8.30 hores, i debutarà en aquest format el dilluns 7 de gener de 2019.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, es va comprometre a retenir el talent de Joaquim Maria Puyal quan, el juliol del 2018, va anunciar la seva retirada de les transmissions del Barça. «Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa buc insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l'actualitat informativa intensa que viu el país», ha manifestat Gordillo.

Joaquim Maria Puyal va anunciar el 25 de juliol del 2018 que tancava l'etapa de transmissions dels partits del Barça en català que havia iniciat el 1976, des del 1985 a Catalunya Ràdio. Des d'aleshores, la direcció de la ràdio pública ha treballat amb Puyal la seva continuïtat a l'emissora amb nous formats i continguts. El primer resultat de les converses entre el recentment premiat per l'Ajuntament de Barcelona amb la Medall d'Or al Mèrit Esportiu i la direcció de l'emissora és la presència diària a 'El matí de Catalunya Ràdio', amb Mònica Terribas. La secció diària es s'anomenarà 'La mirada d'en Puyal', i consistirà en un comentari sobre l'actualitat i la quotidianitat des de l'òptica pròpia del mestre Puyal.

Després de 33 anys vinculat a Catalunya Ràdio amb les transmissions de futbol i 'La TdP', el periodista accepta el repte d'una participació diària a l'antena de la ràdio pública. 'La mirada d'en Puyal' abordarà l'actualitat informativa estricta, però també tractarà les inquietuds i experiències de Joaquim Maria Puyal com a referent periodístic, comunicatiu i cultural del país. Amb una llarga trajectòria vinculat als mitjans de comunicació audiovisuals, el reforç que s'incorpora al programa de Mònica Terribas pretén oferir una visió pròpia, culta i enriquidora al ritme informatiu frenètic de l'actualitat que viu Catalunya i el seu entorn europeu i global.

La incorporació de Joaquim Maria Puyal a 'El matí de Catalunya Ràdio' representa una aposta per enfortir els continguts i la qualitat del programa líder de la ràdio pública, amb mig milió d'oients diaris segons l'Estudi General de Mitjans (EGM), i segellar la relació professional del mestre amb Mònica Terribas, que es remunta al 1989, quan ambdós varen treballar plegats en el programa de TV3 'La vida en un xip' i, posteriorment, a 'Tres pic i repicó' i 'Un tomb per la vida'. El tàndem Terribas-Puyal en horari de màxima audiència d''El matí de Catalunya Ràdio' forma part de l'estratègia per la qualitat, el rigor i la pluralitat de la ràdio pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.