Setmanari d'informació local - 138 anys

Professors de 0 a 3 anys demanen a Cort un conveni que s’ajusti a la seva realitat professional

26743

Professors de 0-3 anys han intervengut aquest dijous en el ple de l'Ajuntament de Palma per a demanar un conveni que s'ajusti a la seva realitat professional i per a denunciar «la devaluació i invisibilitat de la professió docent per part dels polítics».

Segons ha informat CCOO, tots el partits polítics d'esquerres inclouen aquestes reivindicacions en el seu programa electoral perquè «saben de la importància que té aquest treball i del pes social que tenen els professors davant la ciutadania».

Així mateix, han destacat que el batle de Palma, Antoni Noguera, ha estat amb ells «colze a colze» en les reivindicacions davant l'externalització de l'Escoleta de S'Arenal i en la negociació del vigent conveni col·lectiu.

«Volem reivindicar que la tasca de les professionals de les escoles infantils de 0 a 3 anys en matèria d'educació és tan important com la dels altres professionals de les diferents etapes educatives», assenyalen.

En aquesta línia, han lamentat que malgrat que l'educació infantil és «l'etapa en què les infants construeixen les bases dels seus futurs, les el sector la continua veient com una etapa menys important».

Per això, han assegurat que el causant d'això és el conveni col·lectiu que tenen, el qual «està en perill», malgrat ser «un dels millors d'Espanya en quan etapa 0-3 fruit de 40 anys de negociacions i millores».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.