Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens fa mofa de la #MarxaPerMallorca contra l'autopista Llucmajor-Campos

26669

Mig miler de persones han participat aquest diumenge a la 'Marxa per una Mallorca més verda, digna i justa' per la carretera de Campos-Llucmajor, convocats per la Plataforma Antiautopista. Amb el lema ?Més asfalt no és la solució!?, els activistes han mostrat el seu ferm desacord amb l'autopista que ja ha començat a construir el Consell de Mallorca de Campos a Llucmajor.

Les crítiques: la destrucció injustificada de territori, la falta de transparència del projecte i la corrupció de l'empresa adjudicada, Copisa. Al llarg de tot el recorregut també s?han vist pancartes i s'han cridat lemes en defensa d?una mobilitat més sostenible per a Mallorca.

La Marxa ha molestat a molta gent contrària al qüestionament de l'actual model de mobilitat basat en la promoció del cotxe privat.

Així, hem pogut veure com la portaveu adjunta del PP a les Balears i secretària de Comunicació del PP a nivell estatal, Margalida Prohens, ha fet mofa de la Marxa i dels seus participants mitjançant Twitter. Concretament ha dit:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.