Setmanari d'informació local - 138 anys

Sant Llorenç es premiat amb sis dècims del tercer premi del Sorteig de Nadal

Els propietaris de l'administració de Sa Coma, al costat de la seva família

26655
Els propietaris de l'administració de Sa Coma, al costat de la seva família | EuropaPress

Una administració mixta de Sa Coma (Sant Llorenç) ha repartit la sort aquest dissabte després de vendre sis dècims del tercer premi del Sorteig Extraordinari de Nadal 2018, dotat amb 500.000 euros a la sèrie, el número de la qual ha estat el 4.211.

Els propietaris, Katia Buades, i Biel Servera, més conegut com a 'Parreta', han mostrat «molta alegria i il·lusió» després de conèixer que el tercer premi ha tocat en una comarca que continua afectada i damnificada per les terribles inundacions del passat 9 d'octubre, que van destrossar diversos municipis de la comarca.

Katia i 'Parreta' han repartit un premi «molt necessari per a la gent d'aquí». Malgrat sentir-se «més feliços» que si els hagués tocat a ells, aquest matrimoni són un dels residents amb dues cases «destrossades» a Sant Llorenç després de les inundacions.

No obstant això, aquesta administració mixta de Sa Coma, no va patir cap destrossa. «És la primera vegada que repartim un premi tan gran, encara que en altres anys hem repartit algun premi de la Bonoloto i de la Primitiva», han assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.