Setmanari d'informació local - 138 anys

‘Més per Menorca’ obre la porta a la llibertat de vot a les eleccions europees

L’Assemblea de la formació menorquina ha aprovat el pressupost que han de regir l'exercici anual de 2019

26649
Imatge de l'Assemblea de 'Més per Menorca' celebrada aquest cap de setmana. | MÉS per Menorca

‘Més per Menorca’ ha acordat aquest dissabte durant la ‘XXIV Assemblea' de la formació política, no concórrer a les pròximes eleccions Europees. Així, també ha decidit donar «llibertat de vot» als adherits de la ‘formació menorquinista’.

El partit ha explicat que «existia la possibilitat de formar part d'una coalició electoral sobiranista d'àmbit estatal», però després d'un interessant debat els assistents a la reunió, per majoria, han acordat «no presentar-se amb ningú».

En concret, la votació ha donat com a resultat 36 vots a no presentar-se i donar llibertat de vot als adherits; 12 vots partidaris de presentar-se amb la coalició de partits sobiranistes; i 2 vots en blanc.

L'assemblea de ‘Més per Menorca’ també ha aprovat el pressupost per a l’any 2019 que, segons han dit, «serà continuista respecte als altres exercicis passats, si bé quedarà a l'expectativa dels resultats electorals i de quin sigui el nou full de ruta després de les eleccions del mes de maig».

Així, tal com han afirmat els dirigents del partit, la previsió econòmica aprovada per al any vinent és de 244.000 euros. Al principi de la reunió, també s’ha donat compte del procés de Primàries celebrat el passat 16 de desembre. Es tracta de la primera fase de les primàries de cara a les eleccions de maig de 2019. L'Assemblea de la formació menorquina ha reunit aquest matí al Mercadal una cinquantena de persones que han intervingut activament en el debat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.