Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort presenta el cartell musical de Sant Sebastià 2019 amb «mesures inclusives»

26579

El batle de Palma Antoni Noguera, ha presentat aquest dimecres el cartell musical de la Revetla de Sant Sebastià 2019 i ha destacat que per primera vegada s'inclouran sis places amb mesures inclusives que permetran que tothom gaudi de la festa.

Segons ha informat Cort, Noguera ha presentat el cartell acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, l'assessor musical de la Revetla, Miquel Ferrer, la portaveu municipal, Susanna Moll, i els representants de les tres emissores que tenen concerts programats.

Així mateix, el batle ha assenyalat que la presència de grups locals i d'un 43 per cent de dones sobre l'escenari «és un èxit», al que ha afegit que «per primera vegada es fa una Revetla inclusiva perquè les persones amb discapacitat puguin gaudir la festa».

Per part seva, Frade ha avançat que pròximament es presentaran altres aspectes de les festes. «Vaig arribar fa quatre anys i hi havia una crítica generalitzada a Sant Sebastià, és molt complicat canviar una festa tan gran però crec que hem fet petits passos i és un orgull haver pogut programar aquestes festes», ha apuntat.

Ferrer ha destacat la importància que més del 93 per cent dels grups no hagin actuat abans de la Revetla i ha explicat que «es va fer una reunió oberta perquè es presentessin més ofertes i s'ha aconseguit que es presentin 311 ofertes».

«Volíem fer una programació popular i de qualitat i crec que ho hem aconseguit perquè combinem artistes consagrats amb propostes arriscades i innovadores i unes altres que estan triomfant en les plataformes digitals», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.