Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA critica que el nou Pla d'Ordenació Urbana és «molt generós amb Endesa»

26545

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha defensat en el Ple extraordinari de l'Ajuntament de Palma, celebrat aquest dimarts, la construcció del parc en primera línia de la ciutat contemplat en el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).

Segons ha informat ARCA, la vicepresidenta, Àngels Fermoselle, ha llegit un text en el qual ha assenyalat que el nou PGOU «sacrifica pràcticament tota la parcel·la que donava a la mar». Així mateix, ha assenyalat que hi ha tres béns patrimonials a protegir i, per això, ha insistit que «l'única destinació possible per a les parcel·les que envolten l'edifici de GESA és fer un parc».

En aquesta línia, ha destacat la necessitat de «garantir la creació del parc» i ha mostrat el seu desacord amb «la construcció d'edificis d'equipaments, per molt que tenguin poc impacte visual». Finalment, ha assegurat que aquest nou PGOU és «molt generós amb Endesa» i ha criticat que l'edifici de GESA «podria adaptar-se a molts d'usos, preservant la façana i la part superior recuperada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.