Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fiscalia Anticorrupció demana vuit anys i mig de presó per a Cursach

26513

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat una pena de vuit anys i mig de presó per a l'empresari Bartolomé Cursach, acusat de delictes de pertinença a un grup criminal, prevaricació administrativa, suborn actiu i coaccions.

Segons un escrit d'acusació de la Fiscalia a què ha tingut accés Europa Press, que està signat pels fiscals Miguel Ángel Subirán i Juan Carrau, també se li reclama a Cursach un total de quinze anys d'inhabilitació especial per a tota activitat relativa a l'hostaleria , oci o esbarjo, així com una sanció econòmica d'uns 60.000 euros.

En concret, la sanció econòmica correspondria al delicte de suborn actiu continuat, que també implica cinc anys de presó i la inhabilitació especial per a càrrec o ocupació pública per temps de deu anys.

Així mateix, pel delicte continuat de coaccions se sol·licita una pena de 24 mesos de presó, mentre que per pertinença a un grup criminal es demana la pena de 18 mesos de presó i inhabilitació especial per temps de 15 anys.

A més, l'escrit contempla altres penes per a diversos dels directius i empleats de les discoteques de Cursach, que ja va estar privat de llibertat des del 28 de febrer de 2017 fins el 18 d'abril de 2018, així com polítics, funcionaris de l'Ajuntament i de les Balears a nivell autonòmic, a més de policies de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.