Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació d'estudis de Música i Arts Escèniques rebrà una partida de més de 3 milions

26501

La Fundació per als Estudis de Música i Arts Escèniques de les Illes (Fesmae) rebrà una partida de 3.478.204 euros per part del Govern, la qual cosa representa un increment de prop del 18 per cent respecte a l'anterior transferència, segons ha detallat la Conselleria d'Educació i Universitat.

El director de Fesmae, Toni Triay, ha apuntat que la major part de la partida anirà destinada «a consolidar la plantilla de personal docent». «L'oferta és cada vegada més atractiva i això fa que hi hagi una previsió de nous alumnes. De cara als pròxims cursos arribarem als 216 alumnes en el Conservatori Superior de Música de les Illes i a 96 a l'Escola superior d'Arts Dramàtiques de Balears (Esadib)», ha asseverat Triyay.

Un dels pols d'atracció ha estat la recuperació de la figura del Professor Convidat, una figura que, segons ha detallat «s'ha recuperat durant aquesta legislatura i permet que venguin professionals internacionals que són referents en el seu àmbit» com són, per exemple, el compositor Krzysztof Penderecki que vendrà al febrer i farà una masterclass.

Una altra de les partides que incrementarà Fesmae serà la de «modernització i digitalització dels centres» i també hi haurà un increment en el pressupost de comunicació tant del Conservatori Superior de Música com Esadib.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.