Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell instal·larà les darreres Pedres de la Memòria en honor d'Emili Darder i de Jaume Garcias Obrador

26495

L'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma ha recuperat aquest diumenge la memòria de 14 persones residents a Palma que varen passar per camps de concentració durant el nazisme.

Així ho ha explicat l’Ajuntament, qui ha desenvolupat aquesta acció en el marc de la campanya ‘Stolperstein’, un projecte que ha permès «localitzar i documentar» el nom de 14 persones de Ciutat que varen estar en diferents camps de concentració. Segons ha destacat el Consistori, des d'aquest diumenge «ja tenen un ‘Stolperstein’ per a recordar la seva memòria».

Aquestes Pedres de la Memòria han estat ideades, com ja va explicar dissabte dBalears, per l'artista alemany Gunter Demnig, que aquest diumenge les ha instal·lades a Palma durant tot el matí, acompanyat pel regidor de Cultura, Llorenç Carrió; la coordinadora general de Cultura, Francisca Niell; i familiars dels homenatjats, entre altres.

Per la seva banda, el Consell de Mallorca ha comunicat que el president Miquel Ensenyat; el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència Jesús Jurado; el batle de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera i l'artista i creador del projecte, Gunter Demnig, col·locaran les Pedra de la Memòria en honor al batle republicà Emili Darder Cànaves i el president de la Diputació Jaume Garcias Obrador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.