Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol clausura el programa 'Joves Qualificats Sector Públic' que ha contractat més de 200 persones

26453

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha presidit aquest divendres l'acte de clausura del programa 'Joves Qualificats Sector Públic Instrumental 2017-2018', amb el qual s'ha contractat a 215 joves amb una inversió de 3,2 milions d'euros.

Segons ha informat el Govern, en l'acte també han participat el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i la directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Margalida Frontera.

Durant l'acte, que s'ha celebrat a l'espai Francesc Quetglas, s'han projectat vídeos i els joves han pogut explicar la seva experiència i el que els ha aportat aquest programa, que permet que joves amb estudis superiors tenguin la seva primera experiència professional en el Govern en el seu àmbit d'estudis.

Armengol ha manifestat el «bon acolliment d'un programa únic a l'Estat» que ja ha permès la contractació d'1.353 joves amb estudis superiors en totes les illes. «Quan crearem Joves Qualificats pensàvem que si el mercat laboral no us obria la porta perquè no teníeu experiència professional, malgrat haver-vos preparat durant anys, havíem de ser les institucions qui us donéssim aquesta oportunitat», ha dit Armengol a aquests joves.

La presidenta ha agraït als beneficiaris la implicació demostrada durant els 15 mesos en els quals han treballat en diferents llocs de l'Administració. «Alhora que heu millorat els serveis públics i reforçat les polítiques de les diferents institucions, heu pogut tenir la primera experiència professional relacionada amb els vostres estudis, aprendre en el mateix lloc de treball i posar en pràctica el que vareu estudiar de forma remunerada», ha apuntat Armengol.



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.