Setmanari d'informació local - 138 anys

L'exposició 'Establiments emblemàtics' de Palma arriba a l'estació intermodal

26449

L'exposició 'Establiments Emblemàtics' de PalmaActiva s'ha traslladat aquesta setmana a l'estació intermodal de la ciutat per reprendre la iniciativa d'apropar aquest patrimoni de Palma al màxim nombre de ciutadans.

Segons ha informat aquest divendres el consistori, l'exposició té 12 panells (24 cares) que recullen imatges dels 78 establiments del catàleg 'Establiments Emblemàtics' de l'Ajuntament de Palma. Es tracta d'una mostra amb vocació infantil que s'ha ubicat des del passat mes de juny a diferents llocs i barriades de la ciutat.

La regidora de l'àrea de Comerç, Turisme i Treball, Joana Maria Adrover, ha volgut agrair al Consorci de Transports del Govern Balear i el director de Mobilitat del Govern i vicepresident del consell d'administració del consistori, Jaume Mateu, la seva col·laboració perquè l'exposició se situï a l'estació intermodal, «un lloc on milions de ciutadans podran conèixer una mica millor aquests establiments, patrimoni de la ciutat».

Durant desembre i gener, la mostra es podrà veure a la zona d'accés dels autobusos i després, durant el febrer, l'exposició es traslladarà a la zona del Metro. Adrover ha afegit que amb aquesta exposició «volem que tant residents com els turistes puguin identificar aquests establiments, que els coneguin o que sàpiguen on són».

Aquesta exposició forma part d'una sèrie de mesures de promoció i suport als «establiments emblemàtics» de Palma, com subvencions destinades a aquests establiments, bosses de compra reutilitzables amb la seva imatge, visibilitat als autobusos de l'EMT i bus turístic, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.