Setmanari d'informació local - 138 anys

El reallotjament de Son Banya arriba a la fase final amb 30 desnonaments executats

26447

El Consell Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma ha informat que de les 45 ordres de desnonament previstes en el procés de desallotjament i reallotjament de famílies del poblat de Son Banya ja s'han executat 30, aconseguint-se el 70% dels objectius marcats.

En aquest sentit, la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha destacat que «en tots els casos de famílies vulnerables s'ha trobat solucions d'allotjament alternatiu». Pel seu costat, els membres del Consell han volgut manifestar el seu suport i solidaritat amb els treballadors municipals que participen en el procés de desallotjament, donada la seva «complexitat».

El Consell municipal ha comptat amb l'assistència de CCOO, Col·legi oficials de Psicòlegs, Creu Roja, Espiral, la Facultat de Filosofia i Treball Social, Facultat de Psicologia, Naüm i Projecte Home.

Durant l'acte s'han presentat els acords de la Comissió de Treball Comunitari que ha estat treballant durant aquest any. El Consell ha ratificat la necessitat de seguir intensificant aquest model de treball com a element bàsic amb la prevenció social.

A més, Borràs ha exposat el pressupost previst per 2019, que «consolida» la labor realitzada d'aquesta legislatura, «augmentant» els centres de serveis socials, els centres de dia i els serveis a la dependència, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.