Setmanari d'informació local - 138 anys

Costitx incorpora un Policia Tutor expert en noves tecnologies

26443

El municipi de Costitx compta des d’aquest divendres amb un Policia Tutor expert en noves tecnologies, Jordi Centro, que col·laborarà amb el món educatiu i amb els professionals de l’àmbit social del poble en la resolució de conflictes amb menors, ja siguin conflictes privats o a l’entorn escolar. Amb la incorporació d’aquest policia, són ja 73 els policies tutors que hi ha a les Illes Balears, i 63 els ajuntaments que disposen d’aquest tipus d’agent local.

L’acte de presentació ha tengut lloc a l’escola pública de Costitx, i hi han assistit el director general d’Emergències i Interior, Pere Perelló, i el batle del municipi, Antoni Salas, així com el coordinador del programa de Policia Tutor, que impulsa l’Institut de Seguretat de les Illes Balears (ISPIB) de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, Rafel Covas, entre d’altres.

El Policia Tutor és un membre de la Policia Local format específicament per a cooperar en la resolució de conflictes i per facilitar la resolució d’aquests problemes, incloent totes les conductes de risc relacionades amb menors dins el medi obert. Aquests agents de l’arxipèlag donen servei als centres educatius d’infantil, primària i secundària i atenen milers d’estudiants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.