Setmanari d'informació local - 138 anys

Inca acollirà el concert de la nova gira d'Operación Triunfo

26409

Inca acollirà un dels concerts de la nova gira d'Operación Triunfo el juny del 2019.

Serà el segon any en què la capital del Raiguer formi part de la gira del grup d'artistes sortits de l'acadèmia televisiva. L'any passat, el concert va ajuntar més d'11.000 persones, segons ha indicat l'Ajuntament d'Inca en una nota de premsa.

La gira passarà per Barcelona, ​​Madrid, la Corunya i Pamplona, ​​entre altres ciutats. A Inca, l'esdeveniment musical serà al poliesportiu Mateu Cañellas.

El regidor de Participació Ciutadana d'Inca, Antoni Peña, ha manifestat que per al municipi és «una fita molt important». «D'una banda ens situa com a lloc de referència i per l'altre costat tendrem una gran afluència de gent que pot beneficiar l'economia local», ha apuntat.

L'Ajuntament ha avançat que col·laborarà perquè el concert tengui èxit i «produeixi poques molèsties a la població». Per aquest motiu, es preveu un dispositiu de mobilitat similar al de l'estiu passat amb certes variacions per facilitar l'arribada tant a la ciutat com a la zona de l'espectacle. «Si bé és important acollir un esdeveniment d'aquest tipus, també és important gestionar una afluència de persones extraordinària en un curt període de temps», ha explicat Peña.

També es crearan zones d'aparcament excepcionals i es promourà l'ús del transport públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.